_K6C5720_4

Lær at se muligheder i stedet for begrænsninger

 

[row]
[span4]

Søren Holmgren er en mand, der ser muligheder i stedet for begrænsninger. Hans påstand er, at alle kan få succes – man skal bare få øje på succesen. Også selvom man er blind. Som 17-årig fik Søren Holmgren beskeden, at han ville blive blind pga. en øjensygdom. Da han fik beskeden om, at han ville miste synet, røg han igennem den helt traditionelle sorg-krise proces.

[/span4]
[span4]

– Men på et tidspunkt tænkte jeg, at nu bliver jeg nødt til at tage mig sammen og forholde mig til, at jeg ser dårligt, fortæller han. Hans filosofi er, at hvis du fokuserer på begrænsninger, så overser du muligheder. Det handler om at tage kontrol over sit eget liv. Ind indstilling, som har givet ham titlen som årets nye sælger i IBM og dobbelt olympisk OL-vinder i goalball.

[/span4]
[span4]

En metode til at opnå flere succeser er ved at indføre delmål på en daglig eller ugentlig basis. For at holde fokus på det positive undervejs både privat og i arbejdslivet bruger Søren Holmgren sin egen såkaldte ‘måltavle-tankegang’, som han har med fra sportens verden. Læs hele interviewet om at fokusere på hverdagens succeser i HK/Privatbladet.

 

[/span4]

[/row]