Storyseller Karriere

Hør Johan Olsen fortælle om sin karriere med Magtens Korridorer.

 

MIKE SHERIDAN:

Jeg tænker min musik som en forretning.

Planlægning, strategi og kommercielle projekter er vejen til frihed for DJ og elektronisk komponist Mike Sheridan, der bruger sine frirum til at eksperimentere og komponere.

NÅR JEG VÆLGER MINE PROJEKTER, SÅ SØRGER JEG FOR AT SKABE EN RAMME, DER OGSÅ SIKRER, AT TINGENE LØBER RUNDT. PÅ DEN MÅDE KAN SPÆNDENDE MUSIK OG KUNST SAGTENS OGSÅ TÆNKES SOM FORRETNING, OG FOR MIG ER MIN MUSIK JO ALTID DET MEST SPÆNDENDE JEG KAN LAVE!”

 

MAJKE VOSS ROMME:

Det vigtigste er at lave noget, jeg elsker

Broken Twin-sangerinde og komponist Majke Voss Romme, der har succes både herhjemme og i udlandet, bryder sig ikke om at betegne sit arbejde med musik som ‘karriere’. Hun prøver ikke at bekymre sig om penge og succes, fordi det vigtigste er at lave noget, der er godt, inspirerende og bevægende.

 

JOHAN OLSEN:

Karriere er ikke noget, jeg tænker på.

At frontmanden i Magtens Korridorer har fået succes som rockstjerne er aldeles tilfældigt og uplanlagt. Han bruger ikke ordet karriere om sit musikerliv, der mest af alt fungerer som en kreativ energiudladning ved siden af forskerjobbet.

 

Læs alle tre interviews i Magasinet K