Rådgivningspakker og klippekort til kommunikationsopgaver

Rådgivningspakken

Efter 15 år som erhvervs- og arbejdsmarkedsjournalistik og med 10 års erfaring med kommunikation i politisk ledede organisationer kan jeg rådgive og guide dig til den mest effektive vej til loyale kunder eller medlemmer og den bedste strategi for at udnytte organisationens content og egne kommunikationskanaler.

Jeg er god til at finde nye fortælleveje og er passioneret for kommunikation med værdifuldt indhold. Det skaber relationer, ambassadører og loyalitet blandt kunder, læsere eller medlemmer. Rådgivningspakken hjælper dig og din organisation godt i gang med en content strategi, så I kan fortælle jeres gode historier og styrke loyaliteten. Desuden tilbyder Storyseller rådgivning om målgrupper, magasiner samt medie- og kanalvalg.

 

Med rådgivnignspakken kan du fx vælge:

  • Målgruppeanalyse
  • Mediestrategi
  • Content strategi
  • Magasinrådgivning

Rådgivningspakken består af 2 timers brainstorm samt en skriftlig opfølgning med pointer og en overordnet plan fra mig.

Rådgivningen foregår enten på mit kontor på Vesterbro eller over telefonen eller skype, alt efter hvad der passer dig bedst. Ønsker du mødet hos dig, må der påregnes udgifter til transport samt timetakst for transporttid.

Rådgivningspakken koster 5.000 kroner + moms

Klippekort til kommunikationsopgaver

Har du brug for at få produceret indhold fx en artikel, en advertorial, en video, en podcast eller en pressemeddelelse, så er klippekortet til kommunikationsopgaver løsningen.

Du kan vælge mellem Startklippekortet på 4 timer til 5.500 kroner + moms.

Er opgaven lidt større får du rabat ved at vælge mit 10 timers klippekort til 11.000 kroner + moms

Klippekortet betales forud, og herefter aftaler vi, hvornår opgaven skal løses.