Hvordan skaber man en karriere med musik?

At frontmand i Magtens Korridorer, Johan Olsen, har fået succes som rockstjerne er aldeles tilfældigt. Han bruger ikke ordet karriere om sit musikliv, der mere fungerer som en kreativ energiudladning. DJ og elektronisk komponist Mike Sheridan tænker sin musik som en forretning. Mens Broken Twin-sangerinde og komponist Majke Voss Romme ikke bryder sig om at betegne sit arbejde med musik som ‘karriere’.

Maria er en af landets få kvindelige skorstensfejere

Rød neglelak har aldrig rigtig været Maria. Det er til gengæld sorte negle, skidt i ansigtet og fysisk hårdt arbejde. siden hun har kunnet synge sangen “skorstensfejeren gik en tur”, har hendes eneste drøm været at blive skorstensfejer. Og nu går drømmen i opfyldelse med en elevplads med udsigt og sod på fingre og kinder.

Blikkenslager og jernmand

Henrik Larsen er blikkenslager af Guds nåde, som han selv siger det. Men han er tilsyneladende også en gudsbenådet sportsmand. I august gennemførte den 50-årige blikkenslager sin første Ironman. Og han gjorde det så godt, at han kvalificerede sig til verdensmesterskabet i Ironman på Hawaii.